Fallout 76 Kılavuzu: Güç Zırhı İstasyonu Nasıl Yapılır

5 (100%) 1 vote

Fallout 76

Bu efsane oyun için sizlere bu makalede güç zırhı istasyonunun ( Power Armor Station) yapılışından söz edeceğiz. Oyunda yeterince tecrübe kazadın ve yüksek bir seviyeye ulaştıysan yeteneklerini daha da geliştirmek için neler yapabileceğini merak etmişsindir. Elbette daha iyi olabilir ve bu açık dünyada daha iyi bir zırh elde etmeyi deneyebilirsiniz. Güç Zırhınızın kaplamasının ve yeteneklerinin değiştirilmesinde ve geliştirilmesinde gerçek özgünlük ve özgürlük istiyorsanız, bir Güç Zırhı İstasyonuna ihtiyacınız olacak.

en ucuz riot point ve en ucuz e pin adresi foxngame.com

Kullanmanız için dünyanın dört bir yanına yayılmış birkaç Güç Zırh İstasyonu vardır. Fallout 76’daki tüm işlenebilir öğeler gibi, istasyon yapabilmeniz için önce Power Armor Station’ın işçiliği planına ihtiyacınız olacak. Bu, Garrahan Madencilik Merkezini ziyaret ederek başlatılabilecek olan “Miner Miracles” adındaki yan görevi tamamlayarak elde edilebilir. Plana ek olarak, bu görevi tamamladığınızda Ekskavatör Güç Zırhı size ait olacak. Size bu görevi tamamlamak için gereken adımlardan bahsedelim.

Bu hedefe ulaşmak için 25. seviye olmanız gerektiğini unutmayın. Bu nedenle, bu şartı yerine getirmezseniz, diğer temel kılavuzlara veya başlamadan önce bilmeniz gereken ipuçları gibi temel kılavuzlara göz atmayı deneyin. Ancak henüz herhangi bir Güç Zırhı bulamadıysanız, bir dizi kolayca yerleştirebileceğiniz birkaç yeri vurgulayan Güç Zırhı kılavuzumuza bakın.

 

Adım 1: Garrahan Madencilik Merkezinde Görev Bulmak

Belirtildiği gibi, “Miner Miracles” yan görevini başlatmak için Garrahan Madencilik Merkezine gitmeniz gerekecek. Bu eski maden tesisini Ash Heap bölgesinin kuzeydoğu kesiminde bulacaksınız. Aşağıda dünya haritası üzerindeki yerini belirleyen bir ekran görüntüsü bulabilirsiniz.

Bu bölgeye geldiğinizde, Süper Mutantlar veya robotlar tarafından karşılanmanız muhtemeldir, bu yüzden önce onları halledin ve gönderin. Yere düştüklerinde, binanın iç kısımlarına dikkat edin; Yer, birkaç patlayıcı mayınlarıyla (mayınlı bir maden merkezi) donatılmış ve bubi tuzağı dolu. İçeri girdikten sonra, binanın arkasındaki bir terminali arayın. Erişim ve “Not: Ekskavatör Sorguları” nı seçin. Ardından, binanın yönetim tarafındaki projenin terminaline ilerleyin ve “Ekskavatör Modülü Blueprints” adlı dosyaya erişin. Bu size, Ekskavatör Güç Zırhının tüm parçalarını hazırlama yolunu açacaktır.

Adım 2: Ekskavatör Güç Zırhının Hazırlanması

Ekskavatör Zırhının her bir parçasının işlenmesi biraz zaman alacak. Bazı parçalarının bazı nadir bileşenleri gerektirir. Aşağıda her parçanın bireysel bileşenlerini vurgulayan ekran görüntüleri bulabilirsiniz.

Fallout 76

 

Her bir zırh parçası, eleme için çeşitli bileşenler gerektirir. Gelmesi en zor olan bileşenlerin Nükleer Malzeme ve Siyah Titanyum olduğunu göreceksiniz. Nuclear Material arıyorsanız, Blast Radius Board Game, Yüksek Güçlü Mıknatıs, Vault-Tec Çalar Saat, Ateşleme Çekirdeği veya Rad Poker Board Game gibi belirli Junk türlerinden sökülüp atılabilir.

Siyah Titanyum Deathclaws tarafından atıldı. Bu rezil yaratıkları bulmak için iyi bir yer, Typer County Fuar Alanı’nın batısındaki ada olan Deathclaw Adası’dır. Siyah Titanyum almak için başka bir (çok daha kolay) yolu Mole Madenciler tarafından düşürülmüş Miner Suit Scraps, sökülmesidir. Dünyada Siyah Titanyum arıyorsanız, hızlı bir şekilde Lewisburg’un kuzeybatı köşesinde Garrahan Madencilik Merkezinin kuzeyindeki küçük bir Siyah Titanyum kaynağı bulabilirsiniz; Bölgenin hemen yakınında yer almaktadır.

Diğer tüm bileşenler için, envanterinizde veya dünyada ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olmak için Güç Zırhı işçiliği menüsünde arama yapmak üzere bunları etiketlemeyi deneyin.

Adım 3: Ekskavatör Güç Zırhı Kaydetme

Ekskavatör Güç Zırhının tüm parçalarını özenle hazırladığınız zaman, sadece seti donatın ve binanın doğu tarafındaki düğmeye basarak kaydedebileceğiniz Garrahan Madencilik Merkezine geri götürün. Bu görevi tamamlayacak ve Güç Zırhı İstasyonu planını ödüllendirecektir.

 

Leave a Reply